NEFU Oslo

NEFU Oslo har månedlige aktiviteter som alle medlemmer kan delta på gratis.

Vi har har en facebook side ( https://www.facebook.com/Nefuoslo/?ref=bookmarks ) hvor vi opplyser om alle aktiviteter, informasjon og diverse som skjer. Her kan også du som medlem melde deg på aktiviteter og alle kan stille spørsmål. 

I tiden som kommer har vi planlagt f.eks. gokart, julemøte og selvforsvarskurs. Vi prøver og ønsker, og skape et så trykt og koselig miljø som mulig slik at alle som vill og har lyst kan bli med.

Hvis du sitter med et brennende ønske om en spennende aktivitet eller opplevelse som du kunne tenke å gjøre sammen med likesinnede med epilepsi, ikke nøl! ta kontakt og spør. Vi svarer mer enn gjerne og er åpne for forslag. Kanskje du plutselig har engasjert mange med ditt spørsmål og ønske. 

Foto: Shutterstock/ William Perugini

Det nye styret har hatt et vellykket styremøtet, og vi gleder oss til å møte alle nye og gamle medlemmer på sommeravslutningen den 17. Juni! ☀️

Utrolig flott stemning på Jewel of India like ved Solli plass

Det ble et veldig koselig juleverksted ! :D

Hei alle sammen 

I desember er det planlagt juleverksted 6 des. 

På disse sidene kan du lese om organisasjonen NEFU. Hvem driver organisasjonen? Hvem styrer den? Hvordan kan man komme i kontakt med NEFU?

Her kan du lese om nyhetssaker, kommende aktiviteter og arrangementer som kan være relevant for deg.

Planen var å ha selvforsvarskurs 20 februar. Dette må vi dessverre ta igjen en annen gang, da det har vært problemer med å få tak i lokale. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.