Om NEFU

Norsk Epilepsiforbunds Ungdom (NEFU) er en landsdekkende interesseorganisasjon for ungdom med epilepsi, deres pårørende og andre interesserte.

NEFUs hovedområder er opplysningsarbeid og påvirkningsarbeid for å fremme best mulig livskvalitet for ungdom med epilepsi.

Vi har ca. 1700 medlemmer, og 8 lokalforeninger. Våre lokale ledd er bygget opp av frivillige som ønsker å bidra lokalt i Norge. Gjennom disse tilbys det ulike former for aktiviteter og arrangementer for våre medlemmer.

Hvert annet år samles Norsk Epilepsiforbunds Ungdom til landsmøte. Her velges blant annet hovedstyret og vårt arbeids- og strategiprogram fastsettes.

Norsk Epilepsiforbunds Ungdom ble stiftet i 1983, fordi det var behov for en egen organisasjon som hadde fokus på ungdomsarbeid.
Som medlem i NEFU, blir du også medlem i Norsk Epilepsiforbund for samme pris. Dette betyr at dersom du er under 30 år, kan benytte deg av medlemtilbud i begge organisasjonene.  

NEFU arrangerer leir både på sommeren og på vinteren hvert år. Dette er sosiale og lærerike arrangementer for alle medlemmer mellom 15 og 30 år. Her får ungdom fra hele landet mulighet til å delta for en liten egenandel. 

Sittende styre fra 2015-2017, valgt på landsmøte i september 2015.

12.00 25. juni - 12.00 30. juni 2017

Skottevik

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.