Leir for ungdom

Hvert år arrangerer vi både sommer- og vinterleir.

NEFUs leir er åpen for alle medlemmer mellom 15 og 30 år. Aldersforskjellen gjør at vi får en veldig variert gruppe. Dette mener vi er positivt. I NEFU har vi åpent for alle personligheter, og du kommer garantert til å få nye venner.  På leirene våre kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Vi har alltid med mange ledere og nok helsepersonell, alle med mye forskjellig kompetanse. Dette gjør at vi har tid til deltakerne våre og kan håndtere alle situasjoner som skulle oppstå. På leir skal du føle deg trygg, og vårt mål er at du skal kunne gjøre det du vil. Vi prøver å møte alle tilretteleggingsbehov du måtte ha. Alt fra allergier til en vanskelig anfallssituasjon er faktorer vi har møtt på før. Hvis du vil ha med ledsager, er dette også helt greit.

På sommerleir kan du spille minigolf, ultimate frisbee, sandvolleyball, fotball, kort, brettspill og mye mer. Du kan også bade, sole deg eller bare slappe av i skyggen. Du får aktivitetstilbudene av oss, men du styrer i stor grad tiden din selv.  Du kan lese mer om sommerleir her.

Vinterleir er ofte på fjellet. Her kan du være med på aktiviteter som snowboard, alpint, langrenn, aking, leking i snøen, snøhulebygging og mye mer. Etter en dag ute med aktiviteter, legges det til rette for kortspill, musikk og kino. På vinterleir lager vi maten selv. Alle lærer mye og har det veldig gøy.

Påmelding til våre leire blir alltid utlyst via Facebook, Instagram, EpilepsiNytt og på denne nettsiden. Interesserte kan også få denne informasjonen på mail. For å få det på mail, må du selv ta kontakt med oss i NEFU slik at vi vet at du vil ha informasjonen. Du kan melde deg på førstkommende leir ved å trykke her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.